Menu
CamperverhuurCanada

Welke camper huur ik in Canada?

Wordt het een C class, B-Class, een A class buscamper of toch een Truck-camper

Er worden in Canada vele types campers verhuurd. Globaal zijn ze op te delen in een C class, B class, A class en Truckcampers

De meestverhuurde campers zijn van het type C-class, ook wel de standaard camper genoemd. Dit is een camper met alkoof, een ruimte waar je bovenin de bestuurderscabine kan slapen.

De B class wordt vaak gehiuurd door stellen, het is een over het algemeen wat kleinere handzame camper zonder alkoof. Als u hiermee door de bergen rijdt heeft u een vrijer uitzicht dan met een C class camper. Het nadeel is dat je minder slaapplekken hebt.

De A-class campers, ook welo buscampers genoemd zijn vaak erg grote camepers van dik 9 meter met veel binnenruimte, ideaal voor een groot gezin.

De Truck camper is de laatste jaren in opkomst. Het is een (vaak 4 WD) truck met daarop een camperunit gemonteerd. De Truck camper oogt wellicht niet zo groot, het zal u verbazen hoeveel ruimte erin zit. Het grote voordeel van de Truckcamper is dat ze reiden als een "normale" auto.

Jorden en Roderick, de campermannen

De campermannen van CamperverhuurCanada.nl zijn naar Calgary in Canada gevlogen om daar korte video-impressies van de campers te maken.

De videos duren zo'n 2 a 3 minuten, in eigen woorden vertellen we wat de voor en na-delen van de camper zijn. Beeld geeft vaak een beter idee dan woorden.Wij winden ere geen doekjes om als we iets niet handig vinden, maar zullen ook zeker laten zien wat we goed bedacht vinden aan een camper, kijk zelf.

Welke leverancier is voor mij het meest geschikt?

Onze website vergelijkt vele leveranciers, er is veel verschil tussen de verschillende loeveranciers, bij de éne rijdt u in een gloednieuwe camper terwijl u bij de ander een camper met al heel wat kilometers ervaring mee krijgt

Om u een beeld te geven hebben we de campers in categoriën ingedeeld. We beginnen bij de Backpacker verhuurder, het moet goedkoop zijn, de kwaliteit maakt u niet zoveel uit. Dan komt de budgetverhuurder, wat bnetere kwaliteit dan een backpacker camper, maar de prijs is voor u nog steeds heel belangrijk. De basisverhuurder, bijvoorbeeld Cruise, ze verhuren campers die nieuw zijn, maar ook die al vier jaar rondrijden. Een goede verhuurder, de campers zijn wat nieuwer, u zult netjes worden behandeld. Tot slot een Premium verhuurder, alles klopt, de campers zijn nieuw, voorzien van diverse opties, personeel helpt u goed, vaak is de prijs van deze premium verhuurders wat hoger.

De camperverhuur maatschappijen

Naast op YouTube vindt u de filmpjes van de campers ook op onze website www.camperverhuurCanada.nl, we hebben ze ingedeeld per verhuurder.

CanaDream
Voor de campers van CanaDream klik hier CanaDream
CruiseCanada T17
Voor de campers van CruiseCanada klik hier CruiseCanada
Fraserway C-Small
Voor de campers van Fraserway klik hier Fraserway

 

Voor alle camperfilms van camperverhuurwereldwijd op YouTube klik hier YouTube

Mocht u naar aanleiding van de filmpjes nog vragen of tips (nodig) hebben,u kunt ons bereiken via info@camperverhuurwereldwijd.nl op 035-7503221


CamperverhuurWereldwijd CamperverhuurCanada.nl is partner van Travelhome - ANWB, lid van SGR en ANVR ©