Menu
CamperverhuurCanada

Over ons - Camperverhuur Canada

Jorden en Roderick in Calgary

Het huidige aanbod op internet zorgt er in veel gevallen voor dat men door de websites het bos niet meer ziet. Wij zijn van mening dat er behoefte is aan duidelijke websites gespecialiseerd op een bestemming die met een paar simpele handelingen al de aangeboden producten (in dit geval campers naar Canada) vergelijken en op een simpele manier boekbaar maken.

Wij hebben veel ervaring in de auto- en camperverhuur en hebben door ons ‘vergelijk’ -systeem altijd de beste aanbiedingen in één oogopslag op uw scherm. In tegenstelling tot veel andere camperverhuurwebsites is bij ons de losse verhuur SGR gedekt. Tevens kennen we bestemming Canada erg goed, hebben er veel met campers gereisd en kunnen u veel advies en tips geven m.b.t. campervakanties in West- en Oost- Canada.
U kunt ons te allen tijde bellen of mailen.

Roderick Aalbers en Jorden Spijker

AutohuurWereldwijd Group

Om in de stemming te komen, hierbij enkele foto’s, aan ons gestuurd door klanten:

Klanten camperverhuurcanada.nl
Klanten camperverhuurcanada.nl
Klanten camperverhuurcanada.nl
Klanten camperverhuurcanada.nl
Klanten camperverhuurcanada.nl
Klanten camperverhuurcanada.nl
Klanten camperverhuurcanada.nl

Websites

We verhuren campers en huurauto's op vele locaties in de gehele wereld. Op onze website camperverhuurwereldwijd.nl kunt u opvele plekken in de wereld terecht.

camperverhuurwereldwijd

Camper verhuur:

Voor de landen waar we veel campers verhuren hebben we speciale camperverhuur websites gebouwd. U vind hier tips voor het land en de locaties. Campers in Amerika en Canada zijn per slot van rekening weer geheel anders dan die in Australië, Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika. Gespecialiseerde camperverhuurwebsites vindt u hier:

Auto verhuur:

Op onze website autohuurwereldwijd.nl heeft u toegang tot meer dan 20000 locaties vesrspreid over zo'n 180 landen.

Naast autohuurwereldwijd.nl hebben we ook diverse gespecialiseerde websites in de populairdere autoverhuur landen. Enkele van onze gespecialiseerde autohuur websites:


CamperverhuurWereldwijd CamperverhuurCanada.nl is partner van Travelhome - ANWB, lid van SGR en ANVR ©