Menu
CamperverhuurCanada

Een camper huren in Montreal

CamperverhuurCanada.nl vergelijkt campers van de verhuurbedrijven in Montreal.

Vergelijk alle verhuurders Boek nu!

Scherpe online prijzen

Op vakantie met de camper in Montreal? Wij zoeken, berekenen en reserveren voor u uw huurcamper in Montreal. Maak gebruik van ons unieke online boekingssysteem; vul uw wensen in en laat ons de prijzen direct online berekenen. Dit scheelt u veel werk en onduidelijkheid..

Vergelijk de prijzen online

Overzichtelijk en compleet

Bij veel online aanbieders is het eigen risico vaak onduidelijk, onze camperprijzen zijn INCLUSIEF persoonlijk- en camperinventaris, kilometerpakketten en CDR verzekering met acceptabel eigen risico. De uitzondering hierop is Ambassador, vanwege het soms enorme prijsverschil bieden we deze campers ook aan met 5000$ eigen risico, u mag zeggen wat uw voorkeur is.

Filmpjes op YouTube

We hebben zelf korte impressies gemaakt van veel verhuurde campertypes in Canada, u vindt hier filmpjes over campers van Fraserway, Four Seasons, CruiseCanada en CanaDream.

Camper impressies bekijk op YouTube

Locaties in Canada

Wij vergelijken verhuurstations in heel Canada. Door de vele campers die we verhuren kunnen wij de scherpste camperhuur tarieven aanbieden. Of dit nu in Vancouver, Calgary, Halifax, Toronto of in Montreal is.


ANVR - SGR

Bij ons zijn alle camperboekingen gedekt door het SGR (Stichting Garantie- fonds Reisgelden). Hierover zijn speciale afspraken gemaakt. U betaalt niet meteen de volledige reissom per creditcard. Na boeking ontvangt u een factuur volgens ANVR voorwaarden; een aanbetaling en een factuur voor de restantbetaling 2 maanden voor vertrek. Veilig, overzichtelijk en met gespreide betaling.


Overzichtelijk gepresenteerd

Overzicht campers

Onze boekingsengine presenteert de voor u geschikte campers overzichtelijk, ze worden op prijs gesorteerd afgebeeld.

Wie zijn wij

Roderick en Jorden voor een DV-C

Camperverhuurcanada.nl is al weer meer dan 10 jaar actief op de online camperverhuur markt. Mocht u vragen hebben, we zijn op werkdagen bereikbaar op 035-7503223, e-mailen kan natuurlijk altijd op


CamperverhuurWereldwijd CamperverhuurCanada.nl is partner van Travelhome - ANWB, lid van SGR en ANVR ©